Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. elektronisch apparatuur
  2. brandwerende kluis

Beste brandwerende kluis [Vergelijking 2024]

Laatst bijgewerkt: 2-4-2024

De angst van verlies als gevolg van brand of inbraak is lastig te verwerken. Daarom is het belangrijk dat je investering je waarde teruggeeft op de lange termijn. In onze top 10 lijst vind je de kwaliteitsproducten die je dichtbij de realiteit brengen van een comfortabele, veilige, toegankelijke en duurzame opslag. Zodat je je waardevolle documenten en spullen altijd veilig gesteld zijn.

Be je op zoek naar de beste brandwerende kluis? Dan is het niet gek dat je op onze website belandt. Om je met jouw aankoop van een nieuwe brandwerende kluis te helpen, hebben wij veel verschillende brandwerende kluizen voor je vergeleken. Lees onderstaande reviews goed door en schaf direct de beste brandwerende kluis aan. In deze reviews bespreken wij per brandwerende kluis de belangrijkste producteigenschappen. Zo vind jij brandwerende kluizen als beste getest.

Inhoudsopgave

Onze top 10 brandwerende kluizen van dit moment

Verder hieronder volgt de top 10 van de best geteste brandwerende kluizen van 2024. Onze productexperts hebben grondig getest om tot deze top 10 te komen. De top 10 komt tot stand door te onderzoeken wat de consumenten reviews zijn en de beste daar van door product specialisten te laten testen. Na het lezen van onze favoriete brandwerende kluizen, ben je verzekerd van een goede aankoop. Het kost je slechts een paar minuten tijd, waar het doen van eigen onderzoek doorgaans enkele uren in beslag kan nemen. We laten je niet langer wachten. Wat is de beste brandwerende kluis? Bekijk wat onze brandwerende kluis test heeft uitgewezen hieronder.

1. Kluis-Digitale elektronische brandwerende muurverankerende kluis Strongbox.

5/5

De Strongbox is een robuuste elektronische brandwerende muurverankerende kluis, die is ontworpen om waardevolle spullen te beschermen. Het is gemaakt van een stevige, staalversterkte constructie met elektronische codelock-technologie. Met de bijgeleverde muurbevestigingsset kun je de kluis eenvoudig aan de muur bevestigen. Het kleine formaat van 22,5 x 17 x 16 cm (8,85 x 7,0 x 6,3 inch) maakt het geschikt voor het opbergen van kleine waardevolle items, zoals geld, sieraden, belangrijke documenten en andere kostbaarheden. Binnenin is de kluis voorzien van een geruisloze schuifrail, waarmee je de kluis op een rustige en geruisloze manier kunt openen. De kluis heeft ook een batterij-aangedreven LCD-scherm met een schuifknop voor het instellen van de elektronische code. Deze vier cijferige code kan worden ingesteld om de kluis te openen. De code kan worden gewijzigd om je waardevolle spullen extra te beveiligen. De kluis is ook uitgerust met een tweede vergrendelingsmechanisme, dat kan worden geopend met een sleutel.

3. Masterlock L1200 documentenkluis brandwerend.

5/5

Met de MasterLock L1200 brandwerende documentenkluis kun je je waardevolle documenten, voorwerpen en digitale bestanden veilig opslaan. De kluis heeft een handig ingebouwd handvat, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Je sluit de kluis af met een sleutel, zodat je de inhoud altijd veilig kunt opbergen. De kluis is UL/ETL-gecertificeerd en biedt 30 minuten lang brandwerende bescherming tegen hitte tot 843° C. Het stevige stalen materiaal staat garant voor extra sterkte en de dichte constructie voorkomt dat warmte de kluis binnendringt. De kluis is voorzien van versterkte randen en een eenvoudig te bedienen slot en heeft een veiligheidscertificaat van hoog niveau. De kluis is ontworpen om grote (A4) documenten en papieren te beveiligen, maar je kunt er ook kleinere items zoals USB-sticks, sleutels en andere kleine waardevolle objecten in opbergen.

5. MasterLock Brandwerende Kluis Groot Waterdicht Digitaal slot Verlichte toetsen LFW082FTC.

5/5

Met de MasterLock LFW082FTC krijg je een veilig en stevig slot met een gebruiksvriendelijk LED-verlicht toetsenpaneel. Je kunt het slot openen door een gebruikerscode van vier cijfers in te voeren. Daarnaast is het slot voorzien van een mechanisch sleutelslot. Beide sloten worden beveiligd door een vergrendelingsmechanisme dat de kluis automatisch sluit en vergrendelt wanneer de deur wordt gesloten. De kluis is volledig brandwerend en waterdicht. Hij is gemaakt van sterk, duurzaam metaal en is voorzien van een versterkte stalen rand. Het interieur is voorzien van een schuimrubberen binnenbekleding om je spullen te beschermen tegen schokken en stoten. De kluis is ook voorzien van een verstelbare lade waarin je ook kleinere items kunt opbergen. Deze kluis biedt je een veilige en betrouwbare manier om je waardevolle spullen en documenten te beveiligen.

7. Stahl Kluis Brandwerend Elektronisch Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 6L 17x23x17 cm Staal.

5/5

Met de Stahl Kluis Brandwerend Elektronisch Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 6L 17x23x17 cm Staal houd je al je kostbare spullen veilig en buiten bereik. De massieve stalen deur met elektronisch cijferslot en de meegeleverde sleutels zorgen ervoor dat je de kluis op geen enkele andere manier kunt openen dan door jouw code in te voeren. Om extra veiligheid te garanderen kun je de kluis ook aan de muur of vloer bevestigen met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Mocht je de code kwijt zijn of de batterijen leeg zijn, dan kun je de kluis openen met de meegeleverde masterkeys. De 6L inhoud biedt genoeg ruimte om je kostbare spullen op te bergen. Met de Stahl kluis ben je verzekerd van een betrouwbare manier om je waardevolle spullen op te slaan.

9. MasterLock Brandwerende Kluis XL Waterdicht Digitaal slot Verlichte toetsen LFW123FTC.

5/5

Deze kluis heeft een slimme combinatiecode die bestaat uit 8 cijfers en is voorzien van verlichte toetsen voor eenvoudige code-ingave zelfs bij weinig licht. De kluis is ook uitgerust met een vrij stille motor en een lage temperatuurvergrendelingsmechanisme voor een betrouwbare en betrouwbare vergrendeling. Het slot is ontworpen met een krachtige constructie om de kluis veilig te houden en is gemaakt van stevig staal om te voorkomen dat de kluis wordt geopend door een ongewenste opening. De kluis is ook voorzien van een vergrendeling tegen laagvoltage - als de spanning te laag wordt, wordt het slot automatisch vergrendeld. Daarnaast beschikt de kluis over een laagenergiesysteem voor energiebesparing. Deze kluis is ook voorzien van een slot met dubbele sleutels voor extra veiligheid. De kluis is ook voorzien van een verlichting binnenin, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot uw waardevolle bezittingen.

2. Raykon Elektronische Kluis met Cijferslot Kluisje met Sleutel Geldkluis Brandwerend.

5/5

De Raykon Elektronische Kluis met Cijferslot Kluisje met Sleutel Geldkluis Brandwerend is de perfecte beveiliging tegen diefstal. Het cijferslot, dat gebruik maakt van een code, beveiligd je waardevolle spullen tegen inbraak. Met de kluis kun je je geld, sieraden, documenten en andere kostbare bezittingen veilig opbergen. Bovendien is de kluis ook brandwerend. De kluis is gemaakt van sterk staal en heeft een dubbelwandig ontwerp dat een hoog niveau van beveiliging biedt. Het interne schuim dat wordt gebruikt, voorkomt dat de inhoud wordt beschadigd door het vuur. Daarnaast is de kluis ook bestand tegen water en andere schadelijke stoffen. Dit maakt de kluis ideaal voor alle omstandigheden.

4. Masterlock LCFW30100 documentenkluis brandwerend.

5/5

De MasterLock brandwerende kluis LCFW30100 is een robuuste kluis die je documenten, media, foto's en andere waardevolle items effectief beschermt tegen schade door brand en water. De kluis is gemaakt van massief staal en is voorzien van een dubbelwandige constructie met een volledig afgesloten uitvoering. Bovendien heeft de kluis een speciale waxlaag die de schadelijke effecten van brand en water tegengaat. De kluis biedt ruimte voor documenten met A4-formaat zonder dat je deze op hoeft te vouwen. De kluis biedt ook een gecertificeerde brandwerendheid van 30 minuten bij 927°C, wat betekent dat je documenten en waardevolle spullen veiligheid en bescherming biedt tegen brand. Daarnaast is de kluis vergrendeld met een hoogwaardig slot en komt deze met twee sleutels. De MasterLock brandwerende kluis LCFW30100 is perfect om je documenten en waardevolle spullen te beschermen tegen schadelijke effecten.

6. Vevor Kluis Brandwerend met Sleutel Kluisje met Cijferslot en Sleutel 2 Soorten Vergrendeling 35x25x25cm.

5/5

Het kluisje is gemaakt van sterk staal met een dikte van 3mm, waardoor het brandwerend en sterk is. Het heeft twee soorten vergrendeling, een cijferslot en een sleutel voor extra veiligheid. Het kluisje heeft een afmeting van 35x25x25cm en een ruimtebesparend ontwerp. Het heeft ook een klein slot aan de achterzijde om de deur te vergrendelen. Het slot is voorzien van een voorgeboorde bevestigingsgaten, waarmee je het kluisje makkelijk kunt bevestigen aan een muur of vloer. Deze kluis is perfect om je waardevolle spullen in te bewaren. Of het nu sieraden, documenten, geld of andere waardevolle spullen zijn, je kunt er zeker van zijn dat je spullen veilig en beschermd zijn. Voorkom ongewenste inbreuk met deze Vevor kluis brandwerend met sleutel en cijferslot. Het is een sterk en betrouwbaar kluisje dat je waardevolste spullen beschermd houdt. De kluis heeft een sterk stalen plaat en een klein slot aan de achterzijde waarmee je de deur kunt vergrendelen en bevestigen aan een muur of vloer. Met deze Vevor kluis ben je zeker dat je waardevolle spullen veilig zijn.

8. Kluis Brandwerend Smart Lock Elektronisch Cijferslot Sleutel Muurbevestiging Vingerafdruk 21L 25x35x25 cm 10KG Staal.

5/5

Deze kluis biedt een unieke combinatie van een stijlvol design en de meest geavanceerde beveiligingsfuncties. Het elektronische cijferslot wordt geactiveerd door de geïntegreerde vingerprint scanner. Je krijgt toegang tot de kluis door je vingerafdruk achter te laten. Met zijn 25x35x25 cm en 10KG is de kluis stevig en sterk genoeg om jouw waardevolle spullen te beschermen. De kluis is gemaakt van staal dat is behandeld voor extra bescherming tegen brand. Hierdoor ben je verzekerd van optimale veiligheid voor jouw kostbare spullen. De kluis bevat ook een reeks extra beveiligingseigenschappen. De meegeleverde bevestigingsmaterialen zorgen voor extra veiligheid, zodat je de kluis aan de muur of de vloer kunt bevestigen. Mocht je de code kwijt zijn of de batterijen leeg zijn, dan kun je deze altijd openen met de masterkeys die bij de kluis worden geleverd. Met 21L aan ruimte, is er meer dan genoeg ruimte om al jouw waardevolle spullen in op te bergen. Met deze kluis kun je er zeker van zijn dat jouw kostbare spullen veilig en beveiligd zijn. De kluis combineert een stijlvol design met de meest geavanceerde beveiligingsfuncties, waardoor je je spullen op een betrouwbare manier kunt bewaren.

10. Elektronische kluis RON met slotcode 38 x 30 x 30 cm mat muur verankerd brandwerend.

5/5

De elektronische kluis RON is ontworpen om uw waardevolle spullen te beschermen. De kluis beschikt over een zeer sterk stalen frame dat is voorzien van een hoogwaardig slot met een slotcode van 3-8 cijfers. De kluis is ook uitgerust met een brandwerende coating die tot 15 minuten brandbestendigheid biedt. Daarnaast is de kluis voorzien van speciale montagegaten voor wand- en vloerbevestiging. Met de meegeleverde schroeven kunt u de kluis eenvoudig aan de muur of vloer bevestigen. De elektronische kluis RON heeft een handige afmeting van 38 x 30 x 30 cm, waardoor hij in de meeste kasten past. Daarnaast is de kluis stof- en waterdicht en dus ook geschikt voor gebruik in een vochtige omgeving. De kluis is gemaakt van hoogwaardig staal met een antikrascoating, waardoor hij jarenlang meegaat. Met de elektronische kluis RON kun je je waardevolle spullen veilig en betrouwbaar opbergen.

Vragen over de brandwerende kluis vergelijking

Na onze uitgebreide testen is Kluis-Digitale elektronische brandwerende muurverankerende kluis Strongbox. de nummer 1. Om jouw eigen weloverwogen keuze te maken raden we aan om de gehele top 10 te bekijken. Dit kun je doen door onder andere de beschrijvingen te lezen, de afbeeldingen te bekijken en de prijzen te checken via de buttons onder elke brandwerende kluis. Door dit met elke brandwerende kluis in de top 10 te vergelijken, weet jij welke het beste bij je past.

Wij verkopen zelf geen brandwerende kluizen, maar we hebben echter wel de beste aanbieders geselecteerd voor jou. Deze worden gekozen op betrouwbaarheid en gunstige prijs. Klik op de “Bekijk beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Op onze website is op geen enkele manier sprake van belangenverstrengeling. Al onze redacteurs testen op de beste kwaliteit, prijs en het gebruiksgemak.  Daarnaast laten we de consument zelf aan het woord. Door de reviews te bekijken die consumenten schrijven, weten wij precies waar de consument waarde aan hecht bij de aankoop van een brandwerende kluis.

Het kopen van de beste brandwerende kluizen: onze tips!

Mocht je nog twijfelen over een goede brandwerende kluis na het zien van de top 10? lees dan nog even onze tips door. Zo weet jij zeker dat jouw aankoop een gegarandeerd succes gaat worden!

1. Koop jouw nieuwe brandwerende kluis bij een betrouwbare webwinkel. Lees goed de geschreven reviews door en bekijk de verzendinformatie en garantie.
2. Bepaal jouw aankoop op basis van product eigenschappen die jij belangrijk vindt.
3. Bekijk de prijs van de diverse brandwerende kluizen. Bepaal vooraf wat jij wilt betalen voor een nieuwe brandwerende kluis.

Conclusie brandwerende kluis review

Het is altijd belangrijk om rond te kijken bij het selecteren van uw brandwerende kluis voor uw waardevolle documenten en bezittingen. De informatie uit de top 10 lijst van onze redactie geeft u de kans om de juiste kluis te kiezen die uw behoeften het beste kan voldoen. Vergelijk prijzen, mogelijke extra's en kies zorgvuldig, zodat u kunt genieten van uw aankoop gedurende lange tijd. Het is aan u om de juiste beslissing te maken als het gaat om het kopen van een brandwerende kluis. Neem de tijd om in detail naar alle producten te kijken, zodat je niet betreurt je aankoop in de toekomst. Wees niet bang om wat meer te investeren, als je uiteindelijk een veilige en betrouwbare kluis krijgt die het waard is in de lange run.

Disclaimer: De review over verschillende brandwerende kluizen wordt geschreven na een uitgebreide reeks van testen en vergelijkingen. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat we je de beste brandwerende kluizen aanraden.

Op onze site verwijzen wij door naar de beste webshops waar de betreffende producten te koop zijn. Belangrijk hierbij is het om te vermelden dat wij niet de eigenaar zijn van deze webshops. Kopen via deze sites is op eigen verantwoordelijkheid en wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor aankopen die worden gedaan.

Gepubliceerd op: 23-3-2023

Picture of Arnold de Vries
Arnold de Vries

+10 jaar ervaring als product reviewer

Bedankt voor het lezen van mijn artikel! Ik ben Arnold en vader van 2 lieve zoons. Met mijn kennis van het vaderschap weet ik precies wat de beste producten zijn voor vaders. Om tot een betrouwbare conclusie te komen, vergelijk en review ik de producten uitvoerig. Nog een product die je graag in de testen voorbij ziet komen? Laat het weten en wie weet staat de recensie binnenkort online.