Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. elektronisch apparatuur
  2. mechanische toetsenbord

Beste mechanische toetsenbord [Vergelijking 2024]

Laatst bijgewerkt: 2-4-2024

Heb je wel eens overwogen aan te schaffen van een mechanisch toetsenbord? Weet je niet zo goed welke je moet kiezen uit de vele opties die verkrijgbaar zijn? Dan is onze top 10 lijst de perfecte gids voor je. Hierin hebben we een selectie gemaakt van de beste mechanische toetsenborden die er momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. We hebben gebruikersrecensies, functies en andere relevante informatie verzameld om je een zo goed mogelijk beeld te geven van elk mechanisch toetsenbord.

Be je op zoek naar de beste mechanische toetsenbord? Dan is het niet gek dat je op onze website belandt. Om je met jouw aankoop van een nieuwe mechanische toetsenbord te helpen, hebben wij veel verschillende mechanische toetsenborden voor je vergeleken. Lees onderstaande reviews goed door en schaf direct de beste mechanische toetsenbord aan. In deze reviews bespreken wij per mechanische toetsenbord de belangrijkste producteigenschappen. Zo vind jij mechanische toetsenborden als beste getest.

Inhoudsopgave

Onze top 10 mechanische toetsenborden van dit moment

Verder hieronder volgt de top 10 van de best geteste mechanische toetsenborden van 2024. Onze productexperts hebben grondig getest om tot deze top 10 te komen. De top 10 komt tot stand door te onderzoeken wat de consumenten reviews zijn en de beste daar van door product specialisten te laten testen. Na het lezen van onze favoriete mechanische toetsenborden, ben je verzekerd van een goede aankoop. Het kost je slechts een paar minuten tijd, waar het doen van eigen onderzoek doorgaans enkele uren in beslag kan nemen. We laten je niet langer wachten. Wat is de beste mechanische toetsenbord? Bekijk wat onze mechanische toetsenbord test heeft uitgewezen hieronder.

1. Corsair K70 RGB MK.2 Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Cherry MX Brown.

5/5

Dit prachtige gaming toetsenbord is een stijlvolle combinatie van functionaliteit en prestatievermogen. Het toetsenbord is uitgerust met een complete reeks aan mechanische Cherry MX Brown switches, die een ongeëvenaarde responsiviteit en duurzaamheid bieden. De krachtige RGB LED-verlichting en de volledig programmeerbare toetsen zorgen ervoor dat gamers altijd de controle hebben over hun gaming-ervaring. Het toetsenbord is voorzien van een robuuste aluminium frame-constructie, die de duurzaamheid en stabiliteit verbetert. Bovendien heeft het toetsenbord ook een USB-aansluiting en een kabelgeleidingssysteem, waardoor er geen onnodige draadverwarring is. Het Corsair K70 RGB MK.2 Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Cherry MX Brown biedt gamers een geweldige gaming-ervaring. De ultrasnelle activeringsafstand zorgt ervoor dat gamers hun acties snel en nauwkeurig kunnen uitvoeren. De achtergrondverlichting heeft ruim 16,8 miljoen kleuren en kan worden aangepast aan de voorkeuren van de gamer. Bovendien is het toetsenbord gemakkelijk te bedienen met een herprogrammeerbaar toetsenbord dat de juiste verlichting biedt voor elke gaming sessie.

3. Royal Kludge RK61 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord met 61 Keys Red Switches Ergonomisch Mechanical Gaming Keyboard.

5/5

Deze mechanische gaming-toetsenborden van Royal Kludge zijn ontworpen voor gamers die op zoek zijn naar een prestatiegericht toetsenbord. Het toetsenbord heeft 61 toetsen met rode switches, wat betekent dat het een precies en aangenaam gevoel heeft bij elke toetsaanslag. De rode schakelaar is een van de meest populaire schakelaars voor gamingtoetsenborden en heeft een lange levensduur van 50 miljoen toetsaanslagen. Het toetsenbord heeft ook RGB-verlichting, waarmee je de toetsen kunt aanpassen met een verscheidenheid aan kleuren. Het toetsenbord heeft een ergonomisch ontwerp om je handen en polsen te beschermen tijdens het gamen. Het toetsenbord heeft ook een speciaal afneembaar handpalmsteun voor extra ondersteuning. Het heeft ook een keycap-verwijderingsgereedschap voor het verwijderen van de keycaps als je de toetsen wilt vervangen of herschikken. Met dit toetsenbord wordt ook een USB-kabel meegeleverd voor het aansluiten van het toetsenbord op je computer.

5. K30 Mechanisch Gaming Toetsenbord Bedraad Game keyboard met kabel Led RGB verlichting.

5/5

Met het K30 USB Bedraad Gaming Mechanisch Toetsenbord krijg je een topkwaliteit toetsenbord dat ontworpen is voor gamers. Dit toetsenbord is uitgerust met een mechanisch ontwerp, wat betekent dat je een nauwkeurige en responsieve ervaring krijgt bij het gebruik van het toetsenbord. Daarnaast is het toetsenbord uitgerust met 104 toetsen, waardoor je een volledig scala aan toetsen hebt om te gebruiken. Bovendien heeft het toetsenbord NKRO, wat staat voor 'N-Key Rollover', wat betekent dat elke toets die je tegelijkertijd indrukt, ook echt wordt geregistreerd. Naast de technische specificaties heeft het K30 USB Bedraad Gaming Mechanisch Toetsenbord ook een stijlvol ontwerp. Het toetsenbord is uitgerust met RGB backlit toetsen, wat betekent dat je je toetsenbord kunt verlichten in verschillende kleuren. Daarnaast heeft het toetsenbord ook blauwe schakelaars, wat betekent dat het toetsenbord een stevige en duurzame toetsaanslag heeft voor een nauwkeurigere reactie. Het toetsenbord heeft ook een kabel verbinding, wat betekent dat je je toetsenbord gemakkelijk kunt aansluiten op elke computer. Kortom, het K30 USB Bedraad Gaming Mechanisch Toetsenbord is een topkwaliteit toetsenbord dat ontworpen is voor gamers. Het toetsenbord heeft een mechan.

7. Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch.

5/5

Met het Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch, kun je geavanceerde gaming technologie ervaren. Het is uitgerust met een Blue Switch technologie die een gevoelige, maar stille aanraking heeft. Dit toetsenbord heeft een krachtige mechanische RGB backlit, die een kleurrijke gaming ervaring biedt. De 19 anti-ghosting toetsen gaan vanaf de eerste aanraking over naar het volgende commando, waardoor je een soepele gaming ervaring hebt. Het Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch heeft ook een slimme ergonomische ontwerp dat gericht is op comfort. De handvatten zijn gemaakt van duurzame materialen die een langdurige duurzaamheid garanderen. Je kunt ook je instellingen aanpassen met de vooraf ingestelde kleurverlichting. Er is ook een multimediatoetsenbord waarmee je makkelijk toegang hebt tot je multimedia controles. Dit toetsenbord is een perfecte keuze voor gamers die de beste technologie willen.

9. Ewent Play Mechanisch Gaming Toetsenbord met RGB-verlichting PL3350.

5/5

Ewent Play PL3350 is een mechanisch gaming toetsenbord dat is ontworpen voor gamers die op zoek zijn naar een snelle en accurate toetsaanslag. De RGB achtergrondverlichting geeft je de mogelijkheid de helderheid en snelheid te verstellen, evenals 21 RGB presets en 2 zelf-instelbare RGB presets. Met programmeerbare macro-toetsen en volledige anti-ghosting toetsen, is dit toetsenbord uitstekend geschikt voor een intensieve gaming sessie. Daarnaast heeft het toetsenbord 12 multimediatoetsen en een Windows lock toets om de gamemodus in te schakelen. Bovendien is het toetsenbord voorzien van een stevige aluminium top cover en een USB-kabel die is omhuld met nylon. Dit toetsenbord is een waardig winnaar van de Goud Award (5 sterren). De Ewent Play PL3350 is een eersteklas mechanisch gaming toetsenbord dat ontworpen is om te voldoen aan de hoogste standaarden van gaming prestaties. Met een gebalanceerde combinatie van krachtige functies, een robuuste constructie en een verfijnde look, is dit toetsenbord geschikt voor zowel professionele gamers als voor degenen die op zoek zijn naar een uitstekende prestatie. De korte activeringsafstand van de toetsen en de optionele activeringskracht zorgen voor een meer reactief gevoel tijdens het spelen. De RGB-verlichting geeft u de mogelijkheid om het toetsenbord aan te passen aan uw behoeften en voorkeuren. Daarnaast is het toetsenbord voorzien van een ergonomische constructie met 12 multimediatoetsen en een Windows lock toets om de gamemodus.

2. SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord RGB Mechanisch QWERTY.

5/5

Het SteelSeries Apex 5 RGB hybride mechanisch gaming toetsenbord biedt een unieke, intense gaming ervaring. Het toetsenbord is voorzien van een mechanische schakelaar die een snelle respons en comfortabel typen biedt. Bovendien hebben de keycaps een scherp profiel dat de gebruiker helpt om zijn bewegingen te verfijnen. Dankzij de RGB-verlichting kunt u de kleuren en patronen van het toetsenbord aanpassen, zodat het aansluit bij uw gaming of entertainment setup. Het toetsenbord heeft ook een ingebouwde OLED Smart Display dat u realtime statistieken, systeemgegevens en communicatie-apps geeft. U kunt ook eenvoudig muziek, video's en andere media afspelen op het scherm. Daarnaast heeft het toetsenbord een GameSense-ondersteuning waarmee u LED-kleuren kunt aanpassen om aan te geven of uw gezondheid of munitie bijvoorbeeld laag is. Al deze functies zorgen ervoor dat u zich volledig kunt richten op het spel.

4. Logitech MX Mechanical Draadloos mechanisch toetsenbord QWERTY ISO.

5/5

Het Logitech MX Mechanical toetsenbord is een echte must-have voor elke gebruiker die waarde hecht aan comfort tijdens het typen. De mechanische toetsen maken het typen een stuk makkelijker en zorgen voor een heerlijk gevoel bij elke toetsaanslag. Dankzij de verlichte toetsen heb je altijd een goed zicht op de toetsen. Bovendien pas het toetsenbord automatisch de verlichting aan op de lichtomstandigheden. Het toetsenbord is voorzien van een QWERTY ISO-indeling, wat het typen nog eenvoudiger maakt. Bovendien heeft het toetsenbord een draadloos ontwerp, waardoor je het overal mee naar toe kan nemen. Het toetsenbord is voorzien van een stevig, rubber voetje, waardoor je het toetsenbord eenvoudig in elke positie kunt houden. Kortom, dankzij het Logitech MX Mechanical toetsenbord geniet je van een fantastisch comfort tijdens het typen.

6. XINMENG RF-68MINI Draadloos Mechanisch Toetsenbord 68Keys Bluetooth/2.4G/Line 3modes Low Brown Switch RGB LIGHT.

5/5

XINMENG RF-68MINI Draadloos Mechanisch Toetsenbord biedt jou een krachtig en mooi toetsenbord. Het is zeer licht en draagbaar, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen naar kantoor of waar dan ook. Het is voorzien van een Low-Key BrownSwitch en heeft een kleurrijke verlichting. Het heeft ook een Bluetooth-functionaliteit en de mogelijkheid om verbinding te maken via 2.4G of een kabel. Je kunt het koppelen met maximaal drie apparaten tegelijkertijd. Deze functie geeft je de vrijheid om verschillende apparaten te gebruiken zonder dat je steeds de kabel hoeft te veranderen. Deze multifunctionele verbindingstechnologie is het perfecte toetsenbord voor zowel professionele als persoonlijke gebruikers. Het is ook zeer gebruiksvriendelijk en heeft een goede reactie. Het is het perfecte toetsenbord voor het dagelijkse typen. Het biedt je optimale prestaties en de mogelijkheid om de verlichting aan te passen voor een meer persoonlijke stijl.

8. HelloGanss 108T White Feather Mechanisch Gaming Toetsenbord RGB QWERTY Hot-swappable.

5/5

De HELLO GANSS HS108T heeft een ongewone kenmerk dat het zo uniek maakt: de Hot-Swappable mechanische schakelaars die het mogelijk maken om een ​​mechanische switch te veranderen of te vervangen zonder het toetsenbord te openen. Het toetsenbord heeft ook een RGB backlighting-systeem, waardoor het een levendige en kleurrijke toetsenbord-ervaring biedt. De 108T is uitgerust met een krachtige 32-bits ARM-processor die een overvloed aan functies biedt zoals de Triple verbinding modi, waarmee je het toetsenbord kunt koppelen met drie apparaten tegelijkertijd. Dit toetsenbord is ook uitgerust met een Anti-Ghosting functie, waardoor je meerdere sleutels tegelijk kunt indrukken zonder dat het toetsenbord vastloopt. Het is ook ontworpen met een dun randontwerp, waardoor het een slank en modern uiterlijk krijgt. De anti-slip rubberen voetjes zorgen er ook voor dat het toetsenbord op zijn plaats blijft staan, waardoor je kunt genieten van een stabiele gaming-ervaring. De HELLO GANSS HS108T is een must-have voor elke gamer die op zoek is naar een volledig mee-evoluerende gaming toetsenbordervaring.

10. Mechanisch Bluetooth 61-toetsen toetsenbord.

5/5

Dit mechanische Bluetooth 61-toetsen toetsenbord is een uitstekende keuze voor gamers, professionals en creatievelingen die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare manier om hun productiviteit te verhogen. Het toetsenbord is uitgerust met een snelle en betrouwbare Bluetooth 5.0-verbinding waardoor het gemakkelijk kan worden geconnecteerd met vele verschillende apparaten. Daarnaast is het voorzien van een robuuste 1900 mah-batterij die tot 15 uur meegaat tussen oplaadbeurten. De toetsen zijn gemaakt van ABS twee-kleurige injectie, waardoor het toetsenbord een stijlvolle uitstraling krijgt. Het toetsenbord is voorzien van een volledige RGB-achtergrondverlichting die kan worden aangepast aan verschillende kleuren en patronen, waardoor u uw gaming-ervaring kunt personaliseren. Daarnaast is het toetsenbord compatibel met vele verschillende besturingssystemen, zoals Windows 7/8/10, Android, iOS en Mac. Het toetsenbord wordt geleverd met een USB-C-kabel en een sleuteltrekker/astrekker, zodat u direct klaar bent om ermee te spelen en te werken. Met zijn robuuste ontwerp, uitstekende prestaties en betrouwbare verbinding is dit mechanische Bluetooth 61-toetsen toetsenbord een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en betrouwbaar toetsenbord.

Vragen over de mechanische toetsenbord vergelijking

Na onze uitgebreide testen is Corsair K70 RGB MK.2 Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Cherry MX Brown. de nummer 1. Om jouw eigen weloverwogen keuze te maken raden we aan om de gehele top 10 te bekijken. Dit kun je doen door onder andere de beschrijvingen te lezen, de afbeeldingen te bekijken en de prijzen te checken via de buttons onder elke mechanische toetsenbord. Door dit met elke mechanische toetsenbord in de top 10 te vergelijken, weet jij welke het beste bij je past.

Wij verkopen zelf geen mechanische toetsenborden, maar we hebben echter wel de beste aanbieders geselecteerd voor jou. Deze worden gekozen op betrouwbaarheid en gunstige prijs. Klik op de “Bekijk beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Op onze website is op geen enkele manier sprake van belangenverstrengeling. Al onze redacteurs testen op de beste kwaliteit, prijs en het gebruiksgemak.  Daarnaast laten we de consument zelf aan het woord. Door de reviews te bekijken die consumenten schrijven, weten wij precies waar de consument waarde aan hecht bij de aankoop van een mechanische toetsenbord.

Het kopen van de beste mechanische toetsenborden: onze tips!

Mocht je nog twijfelen over een goede mechanische toetsenbord na het zien van de top 10? lees dan nog even onze tips door. Zo weet jij zeker dat jouw aankoop een gegarandeerd succes gaat worden!

1. Koop jouw nieuwe mechanische toetsenbord bij een betrouwbare webwinkel. Lees goed de geschreven reviews door en bekijk de verzendinformatie en garantie.
2. Bepaal jouw aankoop op basis van product eigenschappen die jij belangrijk vindt.
3. Bekijk de prijs van de diverse mechanische toetsenborden. Bepaal vooraf wat jij wilt betalen voor een nieuwe mechanische toetsenbord.

Conclusie mechanische toetsenbord review

Zoals we hebben gezien in de top 10 lijst van onze redactie, is het aan te raden om een mechanisch toetsenbord aan te schaffen als je van plan bent om er lang plezier van te hebben. Het geeft je een unieke typervaring met een duidelijk klikgeluid en een betere aanslag. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare toetsenbord waarmee je veel plezier zult beleven, dan is een mechanisch toetsenbord de juiste keuze. Je hebt waarschijnlijk al wat aanwijzingen over welke producten je wilt kopen, maar het is belangrijk om de lijst van onze redactie grondig door te nemen. Pas als je alle informatie hebt, kun je de juiste keuze maken. Neem de tijd om alle productspecificaties te lezen en ervoor te zorgen dat het product precies aansluit bij je behoeften. Zoals je kunt zien hebben wij geprobeerd je te helpen bij het kiezen van het juiste mechanisme toetsenbord.

Disclaimer: De review over verschillende mechanische toetsenborden wordt geschreven na een uitgebreide reeks van testen en vergelijkingen. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat we je de beste mechanische toetsenborden aanraden.

Op onze site verwijzen wij door naar de beste webshops waar de betreffende producten te koop zijn. Belangrijk hierbij is het om te vermelden dat wij niet de eigenaar zijn van deze webshops. Kopen via deze sites is op eigen verantwoordelijkheid en wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor aankopen die worden gedaan.

Gepubliceerd op: 23-3-2023

Picture of Arnold de Vries
Arnold de Vries

+10 jaar ervaring als product reviewer

Bedankt voor het lezen van mijn artikel! Ik ben Arnold en vader van 2 lieve zoons. Met mijn kennis van het vaderschap weet ik precies wat de beste producten zijn voor vaders. Om tot een betrouwbare conclusie te komen, vergelijk en review ik de producten uitvoerig. Nog een product die je graag in de testen voorbij ziet komen? Laat het weten en wie weet staat de recensie binnenkort online.