Search
Close this search box.
  1. elektrisch gereedschap
  2. cirkelzaag

Beste cirkelzaag [Vergelijking 2024]

Laatst bijgewerkt: 2-4-2024

Met stomme verbazing sta je voor het lovende rapport over de top 10 cirkelzagen. Je weet dat zo'n investering een flinke hap uit je portemonnee kan zijn, maar je wil wel een degelijk product dat stand houdt in de tijd. Je hebt energie gestoken in het verzamelen van informatie, maar waar begin je? We hebben voor jou de moeite gedaan en alle informatie verzameld zodat je een verstandige keuze kunt maken. Kom mee en kijk naar de top 10 cirkelzagen van dit jaar!

Be je op zoek naar de beste cirkelzaag? Dan is het niet gek dat je op onze website belandt. Om je met jouw aankoop van een nieuwe cirkelzaag te helpen, hebben wij veel verschillende cirkelzagen voor je vergeleken. Lees onderstaande reviews goed door en schaf direct de beste cirkelzaag aan. In deze reviews bespreken wij per cirkelzaag de belangrijkste producteigenschappen. Zo vind jij cirkelzagen als beste getest.

Inhoudsopgave

Onze top 10 cirkelzagen van dit moment

Verder hieronder volgt de top 10 van de best geteste cirkelzagen van 2024. Onze productexperts hebben grondig getest om tot deze top 10 te komen. De top 10 komt tot stand door te onderzoeken wat de consumenten reviews zijn en de beste daar van door product specialisten te laten testen. Na het lezen van onze favoriete cirkelzagen, ben je verzekerd van een goede aankoop. Het kost je slechts een paar minuten tijd, waar het doen van eigen onderzoek doorgaans enkele uren in beslag kan nemen. We laten je niet langer wachten. Wat is de beste cirkelzaag? Bekijk wat onze cirkelzaag test heeft uitgewezen hieronder.

1. BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag 1250W Diepte instelling Geïntegreerde laser.

5/5

De BLACK+DECKER CS1250L-QS cirkelzaag met 1250W motor is perfect voor het aanbrengen van rechte sneden. Met de geïntegreerde laserlijn en langsgeleider kan je nauwkeurig werken en je kunt ook verstekzagen door de instelbare hoek van 0-45°. Deze cirkelzaag is ook geschikt voor het zagen van verschillende materialen zoals hout, multiplex, spaanplaten en composietpanelen. Het handvat is verstelbaar, zodat je comfortabeler kunt zagen. De diepteinstelling is eenvoudig met de klikbout te veranderen, waardoor je de juiste diepte kunt instellen. Verder is deze cirkelzaag uitgerust met een spindelvergrendeling en een stofafzuiging voor een schone werkplaats. Met een hoge kracht en een hoge snijsnelheid is deze cirkelzaag ideaal voor het uitvoeren van verschillende klussen.

3. Powerplus POWC2030 Elektrische cirkelzaag 1200W Zaagblad 185mm Incl. Parallelgeleider, stofafzuiging en 24T.

5/5

De Powerplus POWC2030 Elektrische cirkelzaag 1200W is een krachtige cirkelzaag die uitermate geschikt is voor het zagen van lange rechte stukken in hout. Dit instapmodel heeft een motor met een vermogen van 1200W. Het zaagblad heeft een diameter van 185mm en is voorzien van 24T. Hiermee kunt u eenvoudig de juiste zaagdiepte instellen. De Powerplus POWC2030 Elektrische cirkelzaag 1200W is voorzien van een stofafzuiging en een parallelgeleider, waardoor uw zaagwerk precies en nauwkeurig uitgevoerd kan worden. De cirkelzaag heeft een ergonomisch ontwerp, waardoor hij comfortabel in de hand ligt en makkelijk te bedienen is. De cirkelzaag is geschikt voor zowel rechte als verstek zaagsneden. Met deze cirkelzaag kunt u gemakkelijk verschillende materialen zoals hout, kunststof en aluminium zagen.

5. Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm Incl. geleiderails, stofafzuigingaansluiting en 24T invalzaagblad.

5/5

De Powerplus POWX0562 Invalzaag is een sterk en krachtig 1200W apparaat dat het voor jou gemakkelijk maakt om precieze snijwerkzaamheden uit te voeren. Het apparaat beschikt over een 165 mm zaagblad en geleiderails die je gebruikt om nauwkeurige, stabiele snijlijnen te maken. Ook is er een stofafzuigingaansluiting die je kunt gebruiken om het werkomgeving schoon te houden. De Powerplus POWX0562 Invalzaag is eenvoudig te bedienen. Met de geleverde 24T invalzaagblad maak je eenvoudig cirkelvormige gaten in panelen. Het blad is ook geschikt voor het uitfrezen van groeven en het maken van precieze snijlijnen. Bovendien kun je het blad eenvoudig vervangen als je een ander type zaagwerk nodig hebt. De invalzaag is licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en al je projecten af kunt maken.

7. DeWalt DWE576K-QS Cirkelzaag 1600W ØZaagblad 190 mm Asgat 30 mm.

5/5

De DWE576K-QS cirkelzaag van DeWalt is een krachtig en duurzaam apparaat dat geschikt is voor veel verschillende soorten hout. De motor zorgt voor een perfecte balans tussen sterkte en duurzaamheid, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. De beschermkap zorgt ervoor dat er geen overbodige stofvorming optreedt, waardoor de zaag ook binnen goed te gebruiken is. Met een asgat van 30 mm en een Øzaagblad van 190 mm is de machine geschikt voor het zagen van plaatmateriaal. Bovendien is de zaag met een gewicht van slechts vier kilo gemakkelijk te vervoeren en bij veel verschillende klussen inzetbaar.

9. Hyundai mini cirkelzaag 600W Handcirkelzaag Ø85mm Afkortzaag Invalzaag Met Geleiderail Incl. 3x zaagblad.

5/5

Deze cirkelzaag heeft een krachtige 600W motor die geschikt is voor zware toepassingen. De cirkelzaag heeft een geleiderail waardoor je nauwkeurig en soepel kunt zagen. Het geleiderspoor is 85mm breed, waardoor je grote stukken materiaal kunt bewerken. Met de meegeleverde 3x zaagbladen kun je makkelijk verschillende materialen bewerken, variërend van hout tot metaal. Tot slot is de veiligheid van de gebruiker gewaarborgd door de veiligheidsklep die het starten van de machine voorkomt. Bovendien heeft deze cirkelzaag een kabelgeleiding die je kabel onder controle houdt en waardoor je kabel netjes en kluwerloos blijft tijdens het zagen. Deze mini cirkelzaag is dus voorzien van alle mogelijke features om veilig en precieze zaagwerkzaamheden te verrichten.

2. Makita HS7601J Cirkelzaag 230 V 190 mm In Mbox Opbergkoffer.

5/5

De Makita HS7601J Cirkelzaag 230 V 190 mm in Mbox Opbergkoffer is een zeer aantrekkelijk product voor de regelmatige klusser. Met deze cirkelzaag kunt u werken met een krachtige 230 V-motor en 190 mm-zwaard dat stil en licht is, maar tegelijkertijd sterk genoeg om het werk te verrichten. Daarnaast is deze machine voorzien van een universele stofafzuigaansluiting, waardoor uw klusplek altijd schoon zal zijn. Het formaat van de machine is zeer aangenaam, waardoor deze gemakkelijk te hanteren is. Daarnaast is deze machine uitgerust met een aansluiting op een geleiderail, wat nauwkeurig en veilig werken mogelijk maakt. De Makita HS7601J Cirkelzaag 230 V 190 mm In Mbox Opbergkoffer is een geweldig product voor de regelmatige klusser die op zoek is naar een krachtige, stille en lichtere maar tegelijkertijd sterke machine.

4. Bosch PKS 18 LI Accu cirkelzaag Zonder 18 V accu en lader.

5/5

De Bosch PKS 18 LI Accu cirkelzaag is een veelzijdig en krachtig toestel dat uitermate geschikt is voor het zagen van verschillende materialen. Deze cirkelzaag van Bosch werkt op een 18V accu en is eenvoudig in gebruik en schakelt snel tussen verschillende toepassingen. De PKS 18 LI heeft een geïntegreerde laser voor een optimale zaaglijn. Daarnaast is de zaag voorzien van een rubberen handgreep met antislip voor een goede grip en een vermogensregelaar die het toerental aanpast aan het materiaal. Dankzij het compacte ontwerp is deze zaag zeer geschikt voor het werken in krappe ruimtes. De Bosch PKS 18 LI Accu cirkelzaag is onderdeel van het 18V accu platform van Bosch. Met dit platform heb je de mogelijkheid om één accu te gebruiken voor al je Bosch 18V toestellen. Zo kun je efficiënt werken en ben je altijd mobiel. Let op: dit artikel wordt geleverd als losse body (zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen.

6. Makita DHS660Z Accu Cirkelzaag 18V Losse Body (geleverd zonder accu en lader).

5/5

Makita DHS660Z Accu Cirkelzaag 18V Losse Body is een stevige, krachtige cirkelzaag die je veelzijdig inzet. Deze cirkelzaag heeft een diameter van 65mm en maakt gemakkelijk diepe, precieze en kwalitatief hoogwaardige sneden. De cirkelzaag is voorzien van een hoge kwaliteit motor en een ingebouwd laser om de sneden te vergemakkelijken. De ergonomische, comfortabele handgreep en de lage trillingsniveaus zorgen ervoor dat het gebruik ervan comfortabel en gemakkelijk is. Daarnaast is de Makita DHS660Z Accu Cirkelzaag 18V Losse Body onderdeel van het Makita accu platform. Dit betekent dat je hetzelfde type accu en oplader gebruikt voor al je Makita apparatuur. Zo kun je gemakkelijk overstappen van machine naar machine met alleen je accu en oplader. Dit maakt het werken met Makita veel eenvoudiger en tijdbesparend. De Makita DHS660Z Accu Cirkelzaag 18V Losse Body is de perfecte tool voor al je klussen.

8. Makita 230 V Cirkelzaag 165 mm HS6601.

5/5

De Makita HS6601 cirkelzaag is een krachtige tool waarmee je alle klussen aanpakt. Deze flexibele en betrouwbare zaagmachine heeft een vermogen van 1050 watt en een snijdiepte van 165 mm. Hierdoor is deze cirkelzaag perfect voor snel en nauwkeurig werken. De machine is ook voorzien van een elektronische regeling, waardoor je de draaisnelheid goed kunt aanpassen aan het materiaal dat je aan het verwerken bent. De Makita HS6601 cirkelzaag is gemakkelijk te bedienen met de softgrip handgreep. Ook is de zaagmachine vrij licht, waardoor je de machine goed in de hand kunt houden. Verder heeft de machine een kabelgoot, waardoor je de kabel gemakkelijk kunt opbergen en je je werkplek netjes kunt houden. Met de Makita HS6601 cirkelzaag kun je dus alle klussen aanpakken, of je nu aan het zagen bent in hout of metaal.

10. FERM Precisie invalzaag/mini-cirkelzaag 500W 22mm zaagdiepte Variabele snelheid Incl. geleiderails, stofafzuiging, 3.

5/5

De FERM 500W precisie cirkelzaag is een krachtige en compacte machine die uitgerust is met technologieën om je taken makkelijker en sneller te maken. Met de twee geleiderails met een totale lengte van 700mm, kun je je werk precies en veilig uitvoeren. De machine is uitgerust met drie verschillende zaagbladen met een diameter van 85mm, waardoor je vrijwel ieder materiaal kunt zagen. De variabele snelheid en de zaagdiepte van 22mm zorgen ervoor dat je precies kunt zagen zoals jij dat wilt. Dankzij de meegeleverde stofafzuiging met adapter blijft je werkplek stofvrij. Met de FERM 500W precisie cirkelzaag ben je altijd verzekerd van een perfect resultaat!

Vragen over de cirkelzaag vergelijking

Na onze uitgebreide testen is BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag 1250W Diepte instelling Geïntegreerde laser. de nummer 1. Om jouw eigen weloverwogen keuze te maken raden we aan om de gehele top 10 te bekijken. Dit kun je doen door onder andere de beschrijvingen te lezen, de afbeeldingen te bekijken en de prijzen te checken via de buttons onder elke cirkelzaag. Door dit met elke cirkelzaag in de top 10 te vergelijken, weet jij welke het beste bij je past.

Wij verkopen zelf geen cirkelzagen, maar we hebben echter wel de beste aanbieders geselecteerd voor jou. Deze worden gekozen op betrouwbaarheid en gunstige prijs. Klik op de “Bekijk beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Op onze website is op geen enkele manier sprake van belangenverstrengeling. Al onze redacteurs testen op de beste kwaliteit, prijs en het gebruiksgemak.  Daarnaast laten we de consument zelf aan het woord. Door de reviews te bekijken die consumenten schrijven, weten wij precies waar de consument waarde aan hecht bij de aankoop van een cirkelzaag.

Het kopen van de beste cirkelzagen: onze tips!

Mocht je nog twijfelen over een goede cirkelzaag na het zien van de top 10? lees dan nog even onze tips door. Zo weet jij zeker dat jouw aankoop een gegarandeerd succes gaat worden!

1. Koop jouw nieuwe cirkelzaag bij een betrouwbare webwinkel. Lees goed de geschreven reviews door en bekijk de verzendinformatie en garantie.
2. Bepaal jouw aankoop op basis van product eigenschappen die jij belangrijk vindt.
3. Bekijk de prijs van de diverse cirkelzagen. Bepaal vooraf wat jij wilt betalen voor een nieuwe cirkelzaag.

Conclusie cirkelzaag review

Met deze lijst hebben we geholpen om een einde te maken aan de overtollige verwarring over welke cirkelzaag de beste optie is voor je behoeften. We hopen dat onze gids je heeft geholpen om een weloverwogen beslissing te nemen. We zijn ervan overtuigd dat elke cirkelzaag die op onze top 10 lijst staat, de beste keuze is voor elk soort project. Het is aan jou om te kiezen welke precies het beste bij je persoonlijke behoeften past. Kies niet zomaar voor de eerste de beste, neem de tijd om de specifieke eigenschappen van elke machine te vergelijken en een goed geïnformeerde beslissing te nemen. Met deze lijst ben je geïnformeerd, nu is het aan jou om de juiste cirkelzaag te kiezen. Neem de tijd om je te verdiepen in elk van de producten en ga voor de optie die het beste aan je vereisten voldoet. Een goede cirkelzaag mag wat geld kosten, maar jeite investeer je immers liever in een machine waar je nog lang van kunt genieten?

Disclaimer: De review over verschillende cirkelzagen wordt geschreven na een uitgebreide reeks van testen en vergelijkingen. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat we je de beste cirkelzagen aanraden.

Op onze site verwijzen wij door naar de beste webshops waar de betreffende producten te koop zijn. Belangrijk hierbij is het om te vermelden dat wij niet de eigenaar zijn van deze webshops. Kopen via deze sites is op eigen verantwoordelijkheid en wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor aankopen die worden gedaan.

Gepubliceerd op: 23-3-2023

Picture of Arnold de Vries
Arnold de Vries

+10 jaar ervaring als product reviewer

Bedankt voor het lezen van mijn artikel! Ik ben Arnold en vader van 2 lieve zoons. Met mijn kennis van het vaderschap weet ik precies wat de beste producten zijn voor vaders. Om tot een betrouwbare conclusie te komen, vergelijk en review ik de producten uitvoerig. Nog een product die je graag in de testen voorbij ziet komen? Laat het weten en wie weet staat de recensie binnenkort online.